Downloads

U bent hier

Home > Downloads

Coronagids voor sociaal-cultureel volwassenenwerk en amateurkunsten

Coronagids Veilig terug aan de slag cover

Voor elke activiteit stellen we alles in het werk om je op een veilige manier te ontvangen. Met deze coranagids als leidraad maken we voor elke activiteit een risicoanalyse en nemen we de gepaste maatregelen om de risico’s zoveel als mogelijk te beperken. 

Deelnemen aan een online activiteit

Sedert de problemen ivm Covid-19 is Vormingplus gestart met het aanbieden van online activiteiten. Dit kunnen lezingen zijn, gespreksmomenten, uitwisselingen, … Om deel te nemen gebruiken we het Zoom-platform. Dit is een dienst om online te vergaderen, cursussen te geven, … Klik op de link om een beknopte handleiding te downloaden. (pdf, 3 pagina's)

Op uw gezondheid

De Welzijnsschakels uit de Vlaamse Ardennen buiten zich met een twintigtal vrijwilligers (met en zonder armoede-ervaring) over het thema ‘Armoede en gezondheid’. 
Gedurende drie dagen zijn er boeiende gesprekken onder begeleiding van een medewerker van Vormingplus, Welzijnsschakel en Welzijnszorg. We bespreken eigen ervaringen. We bedenken beleidsvoorstellen. En de groep zingt graag: we schrijven en verzamelen liedjes over het armoede en gezondheid.

Portfolio voor vormingspartners

In dit overzicht kunnen partnerorganisaties van Vormingplus inspiratie opdoen om een programma samen te stellen. Neem contact op met Leila Zohrie voor verdere afspraken en opvolging: leila.zohrie@vormingplus-vlad.be 

Presentatie Hans Leinfelder tijdens Open Ruimte 360°

Hans Leinfelder, docent KU Leuven-Faculteit/Departement Architectuur-campus Gent

Presentatie Reinout Debergh tijdens Open Ruimte 360°

Reinout Debergh, diensthoofd Ruimtelijke Planning Provincie Oost-Vlaanderen

Presentatie Bart Wallays tijdens Open Ruimte 360°

Bart Wallays, algemeen directeur van intercommunale SOLVA

Publicatie "Leerrijk en gezellig"

Het boek "Leerrijk en gezellig" verzamelt 39 methoden om zinnige en vlotte groepsgesprekken te organiseren tussen anderstaligen en Ne

Pagina's